Çift Anadal- Yan Dal Programları

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümündeki öğrencilerimiz, çift anadal programı ile “Sosyal Hizmet”, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”, “Hemşirelik”, “Beslenme ve Diyetetik” ve “Odyoloji” gibi ilgili yönetmelik uyarınca tercih edebileceği bölümlerde dönem uzatmaksızın iki farklı alanda lisans diploması alma hakkına sahiptir.

Çocuk Gelişimi bölümü lisans öğretim programına kayıtlı olan öğrencimiz, üniversitemizdeki farklı bir bölümden bazı dersleri eş zamanlı ve başarıyla tamamlayıp, yan dal programlarıyla farklı bir alanda bilgilerini arttırarak sertifika alabilirler.

Çift anadal ve yan dal imkânları ile öğrencilerimiz, eğitim gördükleri dönem içerisinde kendilerini geliştirerek, yeterliliklerini diploma ve sertifika ile belgeleyebilmektedirler.