Çift Anadal - Yan Dal Programları

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerimiz, çift anadal programı ile “Çocuk Gelişimi”, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”, “Hemşirelik”, “Beslenme ve Diyetetik” ve “Odyoloji” bölümlerinde eş zamanlı eğitim görerek, dönem uzatmadan iki farklı alanda lisans diploması alabilmektedir.

Sosyal Hizmet Bölümü lisans programına kayıtlı öğrencilerimiz, yan dal programı ile üniversitemizdeki farklı bir bölümden bazı dersleri eş zamanlı ve başarıyla tamamlayıp, farklı bir alanda bilgilerini artırarak sertifika alabilmektedir.

Çift anadal ve yan dal imkanları sayesinde öğrencilerimiz, eğitim süreleri içerisinde kendilerini geliştirerek, yeterliliklerini diploma ve sertifika ile belgeleyebilmektedir.